Ușor Guta Tratamente

Guta este o formă de artrită și este, de asemenea, cunoscut sub numele de artrita gutoasa. Un atac de guta pot constau în senzație de durere severa, care prezintă roșeață și senzație de sensibilitate la nivelul articulatiilor. Acest lucru este foarte dureros și neplăcut condiție care vine pe brusc, fara avertisment. Sunt ușor guta tratamente disponibile, dar să se îngropa în cauze, simptome și semne de gută.

Guta este cauzată de acumularea de cristale de urat în jurul articulației; aceste cristale cauza comună pentru a deveni inflamate si extrem de dureros. Evita alimentele care contin purine; o substanță care este în mod natural în organism și atunci când defalcate creează acid uric. Unele alimente care contin purine sunt anșoa, carne de organe, hering, sparanghel și ciuperci. Rinichii în mod normal va alunga acid uric, care se acumulează în organism, dar atunci când există o cantitate excesivă, acesta se acumulează în organism și este eliminat. Acidului uric apoi formează cristale ascuțite care se ataseaza la nivelul articulațiilor, cauzând roșeață, umflături și dureri severe.

Atacurile de guta, de obicei, constă din două simptome distincte:

are atac

Intense dureri în articulații – Guta afecteaza de obicei mari comun a degetul mare, dar poate fi, de asemenea, comune pentru a simți dureri în tot piciorul, glezna, mâinile, genunchii, încheieturile și mâinile. Durerea poate dura până la 10 zile și apoi se opri dintr-o dată, fără avertisment.

Roșeață și inflamație A articulațiilor care sunt afectate pot deveni licitație, umflarea și roșeață pot apărea pe pielea exterioara a articulatiei afectate.

Puteți ușura aceste simptome cu aceste sfaturi simple:

· Reduce proteinele animale din dieta ta
· Evitați consumul de alcool
· Bea multă apă
· Mananca mai multe produse lactate degresate
· Mananca mai multe glucide complexe ca de pâine din cereale integrale și paste

Dacă medicamente tradiționale nu sunt tratarea gutei, sunt ușor guta tratamente care pot ajuta. Discutarea acestor tratamente cu un medic înainte de a încerca să-i trateze pe cont propriu este foarte recomandat. Mulți masă medicii sunt acum deschise pentru a discuta despre aceste tratamente alternative, deoarece studiile au arătat îmbunătățiri.

Următoarele trei sugestii au fost demonstrat de a reduce atacurile de guta:

Cafea – Studiile au descoperit că există o corelație între consumul de cafea și mai scăzută de acid uric.

Vitamina C – de a Lua un supliment de zi cu zi poate reduce acidul uric din organism, dar nu supradozaj, deoarece cantități mari de vitamina c pot ridica nivelul de acid uric. Discuta cu un medic doza corectă. http://victoriebandadealergare.info

Cireșe și întuneric fructe – Cireșe au fost demonstrat în studii să mai scăzute în mod natural nivelul de acid uric. Struguri roșii, mure și zmeură, de asemenea, au fost asociate cu niveluri mai scăzute de acid uric. Din nou, discutați acest lucru cu medicul dumneavoastră primul.

Ușor guta tratamente pot include utilizarea de remedii din plante, interne produse de curățare, care elimina toxinele din organism și psihoterapie și terapie spirituală. Tehnici de relaxare cum ar fi respiratia exercițiu poate ajuta să obțineți prin durerea unui atac de guta. Aceste tratamente alternative pot ajuta la mentinerea usoare atacuri de guta la distanță. Un medic cu medicație adecvată ar trebui să trateze severe atacuri de gută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>