Anti-Imbatranire – Ceea Ce Cauzeaza Riduri?

Riduri

Există o varietate de factori care îi determină pe oameni să-varsta – cauze naturale, cum ar fi prea mult timp la soare, factori hormonali, de-a face cu stresul sau simpla lipsa de îngrijire pe propriul corp ca se complac în fumat sau nu mănâncă în mod corespunzător. Stivuite pe partea de sus a unul pe altul, aceste cauze pot apela accelera crearea de riduri.

Pentru a afla mai multe despre ceea ce cauzeaza exact ridurile și cum le pot preveni, ține de lectură.

Expunerea La Soare
Tu ar trebui să poarte protecție solară în fiecare zi, atunci când afară, chiar dacă e un număr redus care este pur și simplu combinată cu fundație de a da o sumă minimă de protecție.

De obicei, pielea ta poate ocupa aproximativ 20 la 30 de minute de expunere la soare în fiecare zi. Mai mult expunerea la soare decât acest lucru poate provoca daune grave de la razele ultraviolete ale soarelui. UVA și UVB, razele de soare se poate rupe în jos pielea critice de colagen și chiar a forma radicali liberi, ambele din care va provoca riduri.

Stresul si a Ridurilor
Stresul este o cauza majora de oboseala, păr gri și da, riduri. Când e stresat, corpul este rulat în jos și slab. Această slăbiciune duce la mai rapida a celulelor de degradare și mai lent de regenerare. Combinația asta înseamnă că ești mult mai probabil de a dezvolta riduri ca celulele pielii diminuează.

Stresul poate provoca, de asemenea, ridurile faciale datorită repetate expresii faciale asociate cu acesta. Dacă este o cută pe frunte sau un pronunțat rid, toate acestea pot duce la cutele vizibile la suprafața pielii.

Fumatul Celulelor Pielii Departe
Fumatul are următorul cel mai devastator impact asupra pielii după soare, și în timp ce nu putem evita întotdeauna la soare, ne putem alege cu siguranta, nu de a fuma.

În esență, fumatul alterează nivelul de colagen din piele, uscare și prevenirea oxigen si substante nutritive de la a ajunge la celule. În loc de pielea ta radiază un aspect sănătos, strălucire trandafirie, acesta va începe să emită un gri-gălbui ton, împreună cu buza ridurile cauzate de pursing buzele tale peste sfârșitul de o țigară.

Deshidratarea
Pielea deshidratata este în vârstă de piele. Deci, ține-ți corpul și pielea tanara si sanatoasa prin a bea cel puțin 8 pahare de apă pe zi. Apa nu numai ca va alunga piele-toxinelor, dar va, de asemenea, expediate pielii reînnoirea celulelor proces.

Există o varietate de factori care duce la aparitia ridurilor si imbatranirea prematura. Dar, primii patru factori sunt expunerea la soare, stres, deshidratare și fumatul – toate din care face daune la nivelul pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>